Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Általános Információ

A szobaár tartalma

  • ÁFA
  • Bőséges reggeli
  • Ingyenes parkolás a tartózkodás alatt

Üdülőhelyi díj (IFA)
Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 450,- Ft/ fő/ éjszaka.

Érkezés – utazás
A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 11:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére.
A szálloda foglaltságának függvényében tudja biztosítani a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.
Késői elutazás díja 11:00 óra után minden megkezdett óra 2 000,- Ft/szoba, 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Panziós ellátás
Félpanziós vagy teljes panziós ellátásunkat szállóvendégeink részére a’la carte étlapról történő választással biztosítjuk. A vacsora minden nap 18:00-23:00 között kerül felszolgálásra NARRABO éttermünkben.


Foglalás
Minden szobafoglalást írásban kérünk megerősíteni, melyre szállodánk írásos visszaigazolást küld. Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési és Foglalási Feltételek.

Garancia
A szobafoglalás előfeltétele annak garantálása bankkártya adatokkal vagy előre fizetéssel előlegszámla ellenében. Bankkártya garancia esetén a megadott bankkártyán az érkezést megelőző 72 órával előlegként 1 napi szobaár terhelésre kerül, míg előre fizetés esetén 1 napi szobaárra vonatkozóan állítunk ki előlegszámlát. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik. Az érkezést megelőző 24 órán belül történő foglalás esetén a foglalás díját érkezéskor kell kifizetni, a szoba elfoglalását megelőzően.

Lemondási feltételek
Minden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 2. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a vendég lemondás nélküli meg nem érkezése esetén szállodánk a befizetett előleget kötbérként kezeli.

Gyermek kedvezmény
0 - 6 éves kor között a szülőkkel egy szobában elhelyezve ingyenes szállás és panziós ellátás.
6 - 12 éves kor között a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén a pótágy ár és a panziós ellátás árának 25%-a kerül terhelésre.
12 – 14 éves kor között a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén a pótágy ár és a panziós ellátás árának 60%-a kerül terhelésre.
14 éves kor felett a szülőkkel egy szobában elhelyezve a felnőtt pótágy árak és egyéb tarifák érvényesek

Internet
A nyilvános helyiségekben és a szobákban Wifi internet díjmentesen áll rendelkezésre.

Parkolás
Szállodánk zárt, őrzött parkolójában a tartózkodás idejére díjmentesen biztosítjuk a parkolást.

Szállodánk az árváltoztatás jogát fenntartja!

S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték