Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Gasztronómiai koncepció

A szálloda gasztronómiai koncepciójában fontos szerepet kapott a minőségre való törekvés, az új gasztronómiai trendek alkalmazása, a régió hagyományainak ápolása és az izgalmas, de mégis letisztult ízpárosítások felhozatala. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.

Reggeli

A reggeli, mint legfontosabb étkezés esetében is fontos szerepet játszik a friss alapanyagok használata és nagy hangsúlyt helyezünk az egészséges kínálatra. Az ETO PARK HOTEL**** Superior Business & Stadium, Győr standardjainak megfelelő reggeli büfén belül megtalálható a meleg étel sziget, a hideg étel sziget, a vegetáriánus választék, a friss pékáruk, sütemények, gyümölcsök, stb.
A büfé kínálatán felül igény szerint lehetőség van friss meleg ételek megrendelésére, amelyeket a reggeliztető szakács frissen készít el.


Ebéd

Ebéd alkalmával Vendégeink választhatnak a’ la carte étlapunkról vagy előre egyeztetett 3 fogásos menü ajánlataink közül.


Bor Koncepció

Borlapunk összeállításakor az volt a célkitűzésünk, hogy a mai irányzatok megjelenítése mellett hosszú távon időtálló, az étlapunkon kínált ételekhez szervesen kapcsolódó, illeszkedő széles szortimentet állítsunk össze, biztosítva azt, hogy itt is lehetőleg mindenki megtalálja a számára megfelelő bort.

Képzett felszolgálóink nemcsak a borok szakszerű felszolgálását végzik el, de igény esetén segítenek a borválasztásban is.

S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték