Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Ismét vért adtunk!

Tudjuk, hogy nyáron különösen fontos a nagy létszámú részvétel, mert ebben az időszakban kevesebb a véradó. Amikor a Vöröskereszt felhívott bennünket, hogy szükségük van ránk, számunkra nem volt kérdés, hogy ismét segítséget nyújtsunk. Egészségesek vagyunk és ez akár három életet is menthet.


„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy korábbi példánkat több cég is követte. Részvételünket látva eddig 3 másik cég is csatlakozott a véradók sorához. Reméljük, hogy a jövőben is többeket tudunk inspirálni és természetesen mi is rendszeres véradók maradunk. Szeretnénk, hogy hagyomány alakuljon ki a véradásból.”

- Fazekas Eufrozina, szállodaigazgató

„Úgy gondolom, hogy a tűszúrás okozta egy másodpercnyi kellemetlen érzés abszolút az elviselhető kategória. Tudni azt, hogy a vérem akár három ember életét mentheti meg… Hm, mit mondjak?! Csodás érzés!”

- Deák Kata, housekeeping manager

Rendkívül örülünk annak, hogy jó kapcsolatot ápolunk a Magyar Vöröskereszttel! Szeretnénk ezt a jövőben is fenntartani, így szállodánk csapatára számíthatnak a továbbiakban is! Kollégáinknak pedig köszönjük a jó szándékot és a részvételt. Hamarosan ismét összefogunk!

- Az ETO PARK HOTEL****superior szálloda csapata-

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték