Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Környezettudatosság

Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, és igyekszik egyre többet és többet tenni környezetünk megóvásának érdekében.

A vegyszerek nagy része a természeti környezetbe kerülve nem, vagy csak nagyon lassan bomlik le, ennek érdekében a felhasznált mosó és tisztítószerek kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy ezek egytől egyig környezetkímélő, „zöld” termékek legyenek. Az ilyen termékek ugyanis könnyen lebomló, vízben oldódó és az élővilágra nem veszélyes anyagokat tartalmazhatnak, így a szennyvízbe kerülve sem okoznak nagy problémát a környezet számára. Ezért a takarítás során a szobákban a törölközőket és az ágyneműt csak a Vendégek kérését követően cseréljük le minden nap. A szobákban külön felhívjuk figyelmüket arra, hogy környezetünk védelme érdekében csak 3 naponta, vagy akkor kérjék ágyneműjük és törölközőjük cseréjét, ha azok már elhasználódtak. Így próbáljuk csökkenteni a mosás során felhasznált mosószer és víz mennyiségét.

A fenntarthatóság és környezetvédelem fontos eleme a szelektív hulladékgyűjtés is. Szállodánk ezen a terén is mindent megtesz annak érdekében, hogy az újrafelhasználható vagy veszélyes hulladékok ne kerüljenek a szemétbe. Ezért a szálloda egész területén szelektíven gyűjtjük a hulladékot és arra kérjük Vendégeinket, hogy ebben Ők is legyenek segítségünkre.

A szálloda energiaellátását saját gázmotoros kiserőmű biztosítja, ez lehetővé teszi, hogy minél kevesebb energiát használjunk el, és a hő visszanyerés révén sokkal gazdaságosabb működést érhetünk el és a felhasznált energia költségei is sokkal alacsonyabbak

Az ETO Park Hotel**** Business & Stadium építésekor nagyon fontos volt számunkra a környezetvédelmi lehetőségek maximális kihasználása és a felesleges energiahasználat elkerülése.

Az ETO Park komplexum létesítményeinek együttes hőigénye 4MW, melynek ötödét az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr fogyasztja el. Ezt a hőigényt felerészben úgynevezett trigenerációs kiserőművel, esetünkben 2 db, egyenként 1MW elektromos energiát termelő gázmotorral biztosítjuk. A szálloda fűtését, melegvíz termelését, valamint nyári üzemben a szomszédos Szabadidőközpont hűtését is az apparátus nyújtotta lehetőséggel oldjuk meg. Az eljárás segítségével magasabb hatásfokkal tudunk éves szinten üzemelni, számottevő energia megtakarítást elérve, megfelelve a jogi szabályozásnak.

A Szálloda közösségi tereinek (éttermek, konferenciatermek, lobby) szellőző levegő igényét hővisszanyerővel ellátott légkezelő berendezéssel fedezzük.

Nyári időszakban a hűtést környezetbarát hűtőközeggel (R407C) üzemelő folyadékhűtő biztosítja.

A felszíni parkoló rendszer kiépítése során a meglévő értékes faállomány megőrzésére törekedtünk; a szállodához kapcsolódó zöldfelületek kiépítése és a parkolóhelyek esetenkénti feláldozása is ezt a célt szolgálták.

A növények öntözését fúrt kútból biztosítjuk, a szennyvíz és csapadékvíz gyűjtése szétválasztva, külön erre a célra kiépített rendszer segítségével történik.

S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték