Jogi nyilatkozat

1. Jogi nyilatkozat

1.1. A Szolg√°ltat√≥ weboldal√°n el√©rhetŇĎ szolg√°ltat√°sok haszn√°lat√°val a Felhaszn√°l√≥ elfogadja az itt felsorolt felt√©teleket.

1.2. A Szolg√°ltat√≥ minden √©sszerŇĪ erŇĎfesz√≠t√©st megtett annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy a weboldalon k√∂z√∂lt minden inform√°ci√≥ pontos legyen a felt√∂lt√©se idŇĎpontj√°ban. Ennek ellen√©re a Szolg√°ltat√≥ sem kifejezetten, sem r√°utal√≥ m√≥don nem v√°llal felelŇĎss√©get, illetve szavatoss√°got a weboldalon kereszt√ľl ny√ļjtott inform√°ci√≥k√©rt, √©s fenntartja a jogot arra, hogy √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl azon b√°rmikor v√°ltoztat√°sokat √©s jav√≠t√°sokat hajtson v√©gre, illetve a weboldalt vagy az azon k√∂z√∂lt inform√°ci√≥kat r√©szben vagy eg√©szben megsz√ľntesse.

1.3. A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get a weboldalon elŇĎfordul√≥ semmilyen pontatlans√°g√©rt, vagy hi√°nyoss√°g√©rt. Az aj√°nlatok jogilag nem k√∂telezŇĎ √©rv√©nyŇĪek, √©s semmilyen form√°ban nem jelentenek k√∂telezetts√©get a Szolg√°ltat√≥ sz√°m√°ra. A weboldalon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥kon alapul√≥ b√°rmilyen d√∂nt√©s a Felhaszn√°l√≥ saj√°t felelŇĎss√©ge.

1.4. A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get a weboldalhoz, illetve az ott tal√°lhat√≥ b√°rmilyen inform√°ci√≥hoz val√≥ hozz√°f√©r√©sbŇĎl, illetve annak elmarad√°s√°b√≥l vagy ezek felhaszn√°l√°s√°b√≥l sz√°rmaz√≥ semmif√©le vesztes√©g√©rt vagy k√°r√©rt.

1.5. A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get olyan, harmadik f√©l √°ltal l√©trehozott, tov√°bb√≠tott, t√°rolt, hozz√°f√©rhetŇĎv√© tett, vagy publik√°lt tartalmak√©rt, amelyekhez a Szolg√°ltat√≥ weboldala kapcsol√≥dik, vagy amelyekre a weboldal hivatkozik.

1.6. A Szolg√°ltat√≥ nem garant√°lja, hogy a weboldalhoz val√≥ hozz√°f√©r√©s folyamatos vagy hibamentes lesz. A Szolg√°ltat√≥ nem tartozik felelŇĎss√©ggel azok√©rt az esetlegesen bek√∂vetkezŇĎ k√°rok√©rt, vesztes√©gek√©rt, k√∂lts√©gek√©rt, amelyek a weboldal haszn√°lat√°b√≥l, annak haszn√°latra k√©ptelen √°llapot√°b√≥l, nem megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©bŇĎl, √ľzemzavar√°b√≥l, az adatok b√°rki √°ltal t√∂rt√©nŇĎ illet√©ktelen megv√°ltoztat√°s√°b√≥l keletkeznek, illetve amelyek az inform√°ci√≥tov√°bb√≠t√°si k√©sedelembŇĎl, sz√°m√≠t√≥g√©pes v√≠rusb√≥l, vonal- vagy rendszerhib√°b√≥l vagy m√°s hasonl√≥ okb√≥l sz√°rmaznak.

1.7. A Szolg√°ltat√≥ ‚Äď a vevŇĎi, partnerei √©s egy√©b √ľgyfelei szem√©ly√©re, adataira, a fenn√°ll√≥ √ľzleti kapcsolataira vonatkoz√≥ valamennyi inform√°ci√≥t √ľzleti titokk√©nt kezeli. Az √ľzleti titokk√©nt t√∂rt√©nŇĎ kezel√©s al√≥l csak az √©rintett adatszolg√°ltat√≥ adhat felment√©st. A Szolg√°ltat√≥ az interneten kereszt√ľl hozz√° eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan v√©delemmel kezeli, mintha azokat egy√©b √ļton bocs√°tott√°k volna rendelkez√©s√©re.

1.8. SzerzŇĎi jog

1.8.1. A Szolg√°ltat√≥ weboldala, az azon tal√°lhat√≥ minden k√©pi, hang √©s sz√∂veges tartalom √©s azok elrendez√©se, k√ľl√∂n√∂sen nevek, log√≥k illetve grafik√°k, t√°j√©koztat√≥k, elemz√©sek √©s egy√©b inform√°ci√≥s anyagok szerzŇĎi jogi oltalom alatt √°llnak.

1.8.2. A weboldal tartalma eg√©sz√©nek, vagy r√©szeinek b√°rmilyen form√°ban felhaszn√°l√°sa k√ľl√∂n√∂sen reproduk√°l√°sa, √°truh√°z√°sa, terjeszt√©se, √°tdolgoz√°sa, vagy t√°rol√°sa, a szem√©lyes haszn√°laton t√ļl kiz√°r√≥lag a Szolg√°ltat√≥ kifejezett erre vonatkoz√≥ √≠r√°sos enged√©ly√©vel lehets√©ges.

1.8.3. A weboldal teljes tartalma a Szolg√°ltat√≥ tulajdona, illetve rendelkez√©se alatt √°ll. A weboldal tartalma szerzŇĎi jogi v√©delem alatt √°ll. Amennyiben a szerzŇĎi jogr√≥l sz√≥l√≥ 1999. √©vi LXXVI. t√∂rv√©ny m√°sk√©nt nem rendelkezik, a weboldal egyetlen r√©sze sem m√°solhat√≥ vagy publik√°lhat√≥ a Szolg√°ltat√≥ elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl.

1.8.4. Személyes használat körében a weboldal tartalmának, vagy kivonatainak számítógépen tárolása, illetve kinyomtatása a felhasználó részére megengedett.

1.8.5. A weboldalra felt√∂lt√∂tt vagy Szolg√°ltat√≥hoz k√ľld√∂tt √ľzenetek tartalm√°√©rt √©s a benne foglalt inform√°ci√≥k val√≥s√°gtartalm√°√©rt √©s pontoss√°g√°√©rt egyed√ľl a k√ľldŇĎ felel. A weboldal a l√°togat√≥knak ny√ļjtott szolg√°ltat√°s. A Szolg√°ltat√≥ fenntartja a jogot a weboldal tartalm√°nak indokl√°s √©s √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľli b√°rmely idŇĎpontban t√∂rt√©nŇĎ m√≥dos√≠t√°s√°ra vagy kieg√©sz√≠t√©s√©re.

1.8.6. A Szolg√°ltat√≥ fentiekben r√©szletezett felt√©teleitŇĎl elt√©rŇĎ vagy azokat s√©rtŇĎ weboldal-haszn√°lat szerzŇĎi jogi, polg√°ri jogi √©s b√ľntetŇĎjogi k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rhat. A Szolg√°ltat√≥ minden tudom√°s√°ra jutott jogs√©rt√©ssel szemben fell√©p.

1.9. Amennyiben a hat√°lyos jogszab√°lyok szerint a jogi nyilatkozat b√°rmely felt√©tele √©rv√©nytelennek minŇĎs√ľlne, az nem √©rinti a t√∂bbi felt√©tel √©rv√©nyess√©g√©t.