EgyenlŇĎ foglalkoztat√°si jogok nyilatkozata

A ETO HOTEL Kft. elk√∂telezett valamennyi alkalmazottja sz√°m√°ra az egyenlŇĎ foglalkoztat√°si lehetŇĎs√©gek mellett, tov√°bb√° amellett, hogy a munkav√°llal√≥k sz√°m√°ra megk√ľl√∂nb√∂ztet√©stŇĎl √©s zaklat√°st√≥l mentes munkahelyi k√∂rnyezetet biztos√≠tson.

A ETO HOTEL Kft. minden foglalkoztat√°ssal kapcsolatos d√∂nt√©st a val√≥s √ľzleti ig√©nyek, munkak√∂ri k√∂vetelm√©nyek √©s az egy√©ni k√©pes√≠t√©sek alapj√°n hozza meg, tekintet n√©lk√ľl a munkav√°llal√≥ faji vagy vall√°si meggyŇĎzŇĎd√©s√©re, bŇĎrsz√≠n√©re, nemzeti, t√°rsadalmi vagy etnikai sz√°rmaz√°s√°ra, meggyŇĎzŇĎd√©s√©re, nem√©re (bele√©rtve a terhess√©get is), az √©letkor√°ra, a fizikai, szellemi √©s √©rz√©kszervi fogyat√©koss√°g√°ra, szexu√°lis ir√°nyults√°g√°ra, nemi identit√°s√°ra, h√°zast√°rsi vagy √©lett√°rsi √°llapot√°ra, kor√°bbi vagy jelenlegi katonai szolg√°lat√°ra, a csal√°di k√≥rt√∂rt√©netre vagy genetikai inform√°ci√≥ra, a csal√°di √°llapot√°ra, vagy b√°rmely egy√©b olyan szab√°lyoz√°sra, amely a ETO HOTEL Kft. √ľzemel√©si ter√ľlet√©n √©letben van.

A ETO HOTEL Kft. nem tŇĪri munkat√°rsaival szembeni – fentiekben felsoroltak b√°rmelyik√©n alapul√≥ – diszkrimin√°ci√≥t vagy zaklat√°st.